Mim Hygiëne

Schoonmaakartikelen

Hygiënische artikelen

Sanitairbenodigdheden

Reinigingsmachines

Klant worden

Interesse in onze producten en diensten? Neem contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

06 5246 1851
info@mimhygiene.nl

Neem contact op!

Interesse in onze producten en diensten? Neem contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

MIM Hygiëne
Pastoriestraat 6
4921 AR Made

E: info@mimhygiene.nl
T: 06 5246 1851

Kvk: 60590238
BTW: NL001680176B13

Retourneren

Binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling, kun je de bestelling in de originele verpakking onbeschadigd (indien redelijkerwijs mogelijk) en compleet retourneren (dus geen etiket, tape, lijm etc.). Het recht op restitutie vervalt na 14 dagen. De verzendkosten van de heenzending worden teruggestort, tenzij anders overeengekomen. MIM Hygiëne is niet aansprakelijk voor het zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een Track & Trace code.

Voorwaarden voor het retourneren van artikelen
Als je een artikel wilt retourneren, adviseren we je voor een snelle en goede behandeling dit eerst aan te geven per e-mail naar info@mimhygiene.nl. Je ontvangt dan de verzendinstructies.

Graag in de e-mail het volgende vermelden: De pakbon of factuur dient meegestuurd te worden. Als de bestelling al is betaald, dan wordt het betaalde bedrag teruggestort. Als er nog niet is betaald, dan komt de betalingsverplichting te vervallen.

Als je de bestelling hebt betaald met iDEAL of via een overschrijving, dan kun je het betaalde bedrag binnen 5 werkdagen na de verwerkingsdatum van je retour of annulering op je rekening verwachten. De retourverzending wordt binnen vijf dagen verwerkt na ontvangst, je ontvangt direct een bevestiging.